Gekozen voor baan bij Codeguild

Gekozen voor baan bij Codeguild

Die software dingen spreken mij wel aan, als het daarop aankomt mag je mij best aanspreken voor nerd. Het mooie ervan is dat je allemaal nummers en software hebt, en als je die in de juiste volgorde zet krijg je de beste software en uitkomsten etc. Nu wilde ik een stapje hoger en ik zocht deze bij Codeguild. Ik keek vanaf het begin al positief naar Codeguild, en ik ben blij dat ik nu eindelijk aan de slag kon.

slim

Dit bedrijf bied je het beste

Zoals ik net al zei wilde ik een stapje hoger, dan denk ik dit niet, dan weet ik het zeker dat het bij dit bedrijf mogelijk is. Ze hebben uitdagende opdrachten en ze staan open voor alle mannen en vrouwen die die hun passie voor wiskunde en problemen oplossen inzetten om waarde te creëren voor onze samenleving. Dit bedrijf is 100% toegewijde software engineering recruitment consultancy met tien jaar ervaring binnen de markt en een passie voor vakmanschap. Het bedrijf combineert diepe kennis van de markt, een helder proces, uitgebreide begeleiding, inhoudelijke technische kennis en onze passie voor vakmanschap. Dit alles bij elkaar maakt hun tot het ideale bedrijf om mee samen te werken. Dit verhoogd jouw kennis en ontwikkeld jou voor de volledige levenscyclus van jouw software development en engineering carrière. Je kunt hier jezelf helemaal ontwikkelen tot een grootmeester op het gebied van software.

Heb jij nog meer vragen of ben je geïnteresseerd geraakt door het lezen van dit blog, neem dan gerust contact op met het bedrijf.

logho