Mijn nieuwe Gazelle

Mijn nieuwe Gazelle

Gazelle is op dit moment nog steeds het populairste fietsmerk in Nederland. Er worden jaarlijks meer dan 375.000 Gazelle fietsen gemaakt. Hiermee zijn ze in Nederland marktleider.

Gazelle verkoopt ontzettend veel verschillende fietsen waaronder stadsfietsen, lifestyle fietsen, trekkingfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Mijn nieuwste aankoop is de Van Stael Gazelle fiets, waar ik erg trots op ben. De fiets is gebaseerd op een model uit de Tour de France en is erg laag in gewicht. Ik heb gekozen voor het model met de 7 versnellingen met terugtraprem achter en velgrem voor. De kleur is sandstone. Er zitten prachtige handvaten en een zadel van het merk Brooks op.

Goede verzekeringA0109VanStaelD54266R7V_D

De fiets is op dit moment mijn pareltje en ik wil zeker niet dat hij beschadigd of gestolen wordt. Ik ben er dan ook ontzettend zuinig op. Ik plaatst de fiets alleen in bewaakte stallingen of in een schuur. Ik zet hem nooit ergens op een station tussen alle fietsen in omdat ik dat zonde vind! Ook heb ik de fiets verzekerd via www.fietsverzekering.nl. Ik heb een complete verzekering voor drie jaar afgesloten. Mijn fiets is nu verzekerd voor schade en diefstal. Ook krijg ik pechhulp als iets plotseling kapot gaat waardoor ik niet verder kan fietsen. Gelukkig is er tot nu toe nog niets gebeurd, maar ik vind het een prettig idee dat mijn fiets goed verzekerd is.