Tweedehands leasen is de uitkomst!

Tweedehands leasen is de uitkomst!

Tweedehands leasen, dit is de oplossing voor als u niet te veel geld wil uitgeven aan een bedrijfsauto of als u dit niet kan missen natuurlijk. Tweedehands leasen houdt in dat u een occasion leased die er uit ziet als nieuw en rijdt als nieuw. Bij Finalease komen geen auto’s die ouder dan zeven jaar zijn. Daar komt bij dat er een standaard lease termijn is opgesteld van vijf jaar, zestig maanden. Dit kan uiteraard ook korter maar dan word het maand bedrag hier natuurlijk wel op aangepast. Het is ook mogelijk om de auto’s die worden aangeboden bij deze lease maatschappij, meteen te kopen. Het gaat dan om auto’s voorzien van een NAP en BOVAG garantie. De bedrijfswagen die worden afgeleverd, zijn helemaal schoon gemaakt en altijd goed onderhouden. Zo lijkt het net alsof u in een nieuwe auto rijdt zonder dat de kilometerstand bij de nul begint.

Mijn eigen ervaringen

Omdat ik zelf ook meerdere bedrijfswagens heb gehuurd bij dit bedrijf, kan ik u tot in de puntjes uitleggen hoe tweedehands leasen werkt en hoe alles te werk gaat. Maar het meest belangrijke is dat er een super service aangeboden word, de klantvriendelijkheid ook heel goed is en dat de auto’s die worden aangeboden bijna als nieuw zijn.

Een tip voor de beginnende ondernemer

Omdat een beginnend ondernemer nog kapitaal moet opbouwen, heeft deze niet zoveel geld voor een bedrijfsauto. Daarom is dit een passende oplossing. Zo wil ik u graag doorverwijzen naar de site van Finalease om u zelf even te oriënteren over de ruime keuze en de service die er word aangeboden.